Εικόνα

Εκτύπωση

 

Στις μέρες μας που η κατοχή ενός συστήματος προβολής εικόνας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της οικιακής ψυχαγωγίας η ΗχοΟπτική παρέχει μια σειρά από προϊόντα και υπηρεσίες που σκοπό έχουν να μεγιστοποιήσουν την απόλαυση που παρέχει ένα home cinema, βοηθώντας σας παράλληλα προς τις κατάλληλες επιλογές βάση των αναγκών σας.

 

 

 

 

Μπορείτε να μας επισκεφθείτε στο demo room που διαθέτει η ΗχοΟπτική, ώστε να "νιώσετε" την εμπειρία ενός πραγματικού home cinema.

 

0001.jpg 0002.jpg 0003.jpg

0004.jpg 0005.jpg 0006.jpg

0007.jpg 0008.jpg 0009.jpg

0010.jpg

Παρουσίαση από το Aegina Portal 

Υπάρχει ένας χώρος που μπορεί να προσφέρει αυτά και ακόμη περισσότερα στους λάτρεις του «πραγματικού Home Cinema». Πρόκειται για τον πολυμορφικό χώρο Home Cinema της ΗχοΟπτικής.
Η ΗχοΟπτική είναι μία εξειδικευμένη επιχείρηση του κυρίου Νίκου Δερματά με κύριο αντικείμενο την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών σε συστήματα ήχου και εικόνας. Επισκεφθήκαμε τους χώρους της ΗχοΟπτικής θεωρώντας εξαρχής ότι θα «αντιμετωπίσουμε» ένα εξαιρετικό σύστημα Home Cinema, όμως αυτό που συναντήσαμε όταν κατεβήκαμε τα σκαλιά του demo room ξεπερνούσε κάθε προσδοκία.

 

Ο αναπαυτικός καναπές τα γλυκά και η σαμπάνια στο τραπεζάκι ακριβώς μπροστά ήταν η πρώτη εικόνα που μας «παγίδευσε», η δεύτερη ήταν… πολλές εικόνες μαζί από πράγματα που ανακαλύπταμε το ένα μετά το άλλο. Η μεγάλη οθόνη, το bar, τα συστήματα ήχου και εικόνας, ο φωτισμός, η χαλαρωτική ατμόσφαιρα συνηγορούσαν σε μία ξεχωριστή εμπειρία.

Ζητήσαμε να δούμε ένα δικό μας dvd από τη σειρά Complete Matrix Trilogy ώστε να μπορέσουμε να «ζήσουμε» το σύστημα πάνω σε κάτι που ήδη γνωρίζαμε. Οι ειδικές βαριές κουρτίνες έκλεισαν απομονώνοντας μας από κάθε τι άλλο και η προβολή της ταινίας ξεκίνησε. Η οπτική και ηχητική εμπειρία ήταν συγκλονιστική, τόσο που κατά τη διάρκεια της ταινίας είχαμε ξεχάσει που ακριβώς βρισκόμασταν. Απλά «ζούσαμε» αυτό που βλέπαμε και ακούγαμε.

 

Μετά το τέλος της προβολής, όταν άναψαν και πάλι τα φώτα και νιώθοντας ότι έχει φύγει από πάνω μας το βάρος τη καθημερινότητας, ρωτήσαμε το κύριο Δερματά για όλα όσα αφορούν αυτό το Home Cinema.

 

«Πρόκειται για έναν χώρο» μας είπε «που ήταν όνειρο πολλών ετών. Πραγματοποιήθηκε με μεράκι, πολύ δουλειά και αρκετά χρήματα. Αισθάνομαι όμως περήφανος για το τελικό αποτέλεσμα γιατί δημιουργήθηκε ένας χώρος private projections στον οποίο μπορεί να έρθει μια παρέα να χαλαρώσει και να απολαύσει την αγαπημένη της ταινία, να ακούσει τη μουσική που θέλει σε ολοκληρωμένα ηχητικά συστήματα, ανοίγοντας ένα μπουκάλι κρασί από τη συλλογή μας ή απλά πίνοντας έναν espresso. Φυσικά ο χώρος είναι διαθέσιμος για κάθε εκδήλωση που απαιτεί κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας. Μπορεί να είναι ένα party ή οτιδήποτε άλλο. Έχει γίνει πρόβλεψη και υπάρχουν ακόμη και ειδικά φωτιστικά για αυτό. Και λίγα λόγια για το setup του συστήματος, καταρχήν είμαστε λάτρεις της αναλογικής εικόνας και όχι της ψηφιακής με ότι αυτό συνεπάγεται, ο προτζέκτορας λοιπόν είναι ένας BARCO crt τρίφακος 7/ιντσος, ο οποίος προβάλει σε μια οθόνη Euroscreen 120 ιντσών 16:9. Σαν πηγή σήματος δηλαδή το DVDp, χρησιμοποιούμε ένα Toshiba με component έξοδο, η καλωδίωση ανήκει στην monster cable, το τμήμα του ήχου το έχει αναλάβει ένας πολυκάναλος της Denon σε συνεργασία με ένα set ηχείων της JMlab Focal.»