Συνεργασία της ΗχοΟπτικής με την Softone.

Συνεργασία της ΗχοΟπτικής με την Softone.

 

 

Η Soft One Technologies A.E. ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2002 με στόχο την αποκλειστική ενασχόληση με business software, τις υπηρεσίες και τεχνολογίες που σχετίζονται με αυτό. Προσφέρει καινοτομικές ολοκληρωμένες λύσεις για τη μηχανογράφηση επιχειρήσεων που στοχεύουν στην πολύπλευρη και αποδοτική αξιοποίηση των μηχανογραφικών τους συστημάτων στο σύγχρονο, σύνθετο και διευρυμένο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Στο Δ.Σ. της SoftOne μετέχουν καταξιωμένα στελέχη του χώρου της πληροφορικής που συνετέλεσαν σημαντικά στη διάδοσή της στις ελληνικές επιχειρήσεις. Το προσωπικό της εταιρίας αποτελείται από εξέχοντα στελέχη με μακρόχρονη εμπειρία σε κάθε φάση ανάπτυξης εφαρμογών πληροφορικής και παροχής υπηρεσιών υποστήριξης.

Φιλικότητα, απλότητα στους χειρισμούς και τις διαδικασίες, αδιάκοπη και άμεση υποστήριξη με μοναδικό τρόπο αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά των εφαρμογών SoftOne. Η μηχανογράφηση γίνεται πραγματικός σύμμαχος και εμπνευστής της επιχειρηματικής δράσης.

 

 

Προϊόντα και λύσεις

Η SoftOne δημιούργησε τις τεχνολογίες υποδομής για να συνδυάσει την ποιότητα του τυποποιημένου λογισμικού με την εξειδίκευση των custom πληροφοριακών συστημάτων.

Στοχεύοντας εξ' αρχής στην κάλυψη των πελατών της με την πλέον κατάλληλη λύση, η SoftOne διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών που συνδυάζονται μεταξύ τους για να προσφέρουν στην επιχείρηση ακριβώς τη λειτουργικότητα που χρειάζεται σε κάθε φάση της ανάπτυξής της.

Η κλιμάκωση των λειτουργιών της εφαρμογής γίνεται ομαλά και χάρη στη σωστή σχεδιαστική προσέγγιση του λογισμικού από την αρχή, οι νέες λειτουργίες ενσωματώνονται χωρίς να διαταράσσεται η ισορροπία και η αξιοπιστία της λύσης.

Η SoftOne εξελίσσει διαρκώς τη λειτουργικότητα των εφαρμογών της, ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως σε σημερινές και μελλοντικές απαιτήσεις.

Οι εφαρμογές Soft1 είναι σύμφωνες με τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα και εντελώς κατάλληλες για το μέγεθος και το αντικείμενο δραστηριότητας των επιχειρήσεων που εγκαθίστανται.

 

 

 

ΕΤΟΙΜΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ SOFT1

Η SoftOne προτείνει τους παρακάτω έτοιμους συνδυασμούς ενοτήτων για εμπορικές και παραγωγικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών:


Soft1 100

Επιλογή όλων των βασικών διαχειριστικών ενοτήτων που συγκροτούν πλήρες μηχανογραφικό σύστημα για τις απαιτήσεις των νεοϊδρυθεισών και των μικρότερων εμπορικών επιχειρήσεων


Soft1 300

Ένας σχολαστικά μελετημένος κατάλογος διαχειριστικών ενοτήτων μαζί με εργαλεία για αναφορές και προσαρμογή σε ειδικές απαιτήσεις. Απευθύνεται στην επιχείρηση που θέλει μια ισορροπημένη εγκατάσταση για όλα τα θέματα.


Soft1 ERP

Ένας συνδυασμός που επεκτείνει το Soft1 300, περιλαμβάνει τις Λογιστικές Ενότητες και όλα τα Customization Tools και δημιουργεί ένα πλήρες ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων. Επίσης, περιλαμβάνει από την αρχή ορισμένες ισχυρές δυνατότητες οργάνωσης και ελέγχου της Εμπορικής Δραστηριότητας (Τιμολογιακές Πολιτικές, Credit Control κλπ.), χωρίς όμως να επιβαρύνεται με ειδικές ενότητες που δεν ενδιαφέρουν κατ' ανάγκη την επιχείρηση.

Όλες ανεξαιρέτως οι ενότητες, που δεν περιλαμβάνονται στους παραπάνω βασικούς συνδυασμούς, προσφέρονται προαιρετικά. Μπορείτε, δηλαδή, σε οποιονδήποτε από τους βασικούς συνδυασμούς, να προσθέσετε οποιαδήποτε άλλη προαιρετική ενότητα και να αποκτήσετε την ιδανική, για τις δικές σας ανάγκες, λύση.


MySoft1: Δημιουργείστε τη δική σας εγκατάσταση

Με το MySoft1, μπορείτε να αγνοήσετε τελείως τους συνδυασμούς και να επιλέξετε εσείς τις ενότητες που θέλετε. Από το γενικό κατάλογο ενοτήτων, δημιουργείτε ότι εγκατάσταση θέλετε, μικρή ή μεγάλη, χωρίς να επιβάλλεται υποχρεωτικά κανένας «βασικός» συνδυασμός.

Για παράδειγμα, μπορείτε να έχετε εγκατάσταση με Πελάτες, Contacts & Business Processes, μόνον και χωρίς καμία άλλη ενότητα. Να έχετε μια πολυγλωσσική εγκατάσταση με Πελάτες, Ειδικές Συναλλαγές και όλα τα Tools, στην οποία ο κάθε χειριστής «βλέπει» διαφορετική γλώσσα. Οι δυνατότητες είναι άπειρες, όπως και οι πιθανές ανάγκες σας.

 

Καλέστε σήμερα στο 22970 29076 για περισσότερες πληροφορίες.

 

 

Please publish modules in offcanvas position.